NLP

null


Your mind is a powerful thing. When you fill it with postive thoughts, your life will start to change.

Wat is NLP?

null

NLP (neuro linguïstisch programmeren) is een wetenschappelijk bewezen methode waarmee je inzicht krijgt in je gedachtepatronen, communicatie, emoties en gedrag. Je gedachten (denken) sturen namelijk je emoties (voelen) en je gedrag (doen) aan Als je je gedachten ergens over verandert, heeft dit direct effect op hoe je je voelt en je gedraagt.

De basis van NLP is doelgericht coachen. NLP is toekomstgericht en het gaat om jouw doel wat je wilt bereiken. Het kan zijn dat je bij het behalen of formuleren van je doel obstakels of belemmeringen tegenkomt die voortkomen uit je verleden. In dat geval is het belangrijk deze obstakels of belemmerende overtuigingen met behulp van interventies te transformeren. Ik stel vragen die hierbij helpen.

Mijn coaching is erop gericht dat mensen hun eigen hulpbronnen leren aanspreken en hun eigen problemen oplossen en hun eigen doelen bereiken. Het is gericht op het vrijmaken van jouw kwaliteiten.

Door het stellen van de juiste vragen te stellen, goede feedback te geven en negatieve patronen te doorbreken kunnen we met NLP snel en effectief veranderingen realiseren.