Onderwijsprofessionals

null


Van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen.

Coach voor onderwijsprofessionals

null

Wat mij kenmerkt in mijn manier van coachen, trainen, begeleiden en het geven van workshops, is contact en diepgang. Ik heb het vermogen snel de kern van een vraag boven water te halen en je in contact te brengen met je eigen scheppende kracht. Daardoor kan jij iets veranderen en het beste uit jezelf halen. En daar hebben anderen ook profijt van!

Dat doe ik vanuit een intense behoefte en met vertrouwen. Het is mijn missie om écht bij te dragen aan een betere wereld. Daar voel ik me intens bij betrokken en kleurt mijn handelen.

Mijn hart ligt in het onderwijs. Ik vind het belangrijk om kinderen en onderwijsprofessionals echt te ZIEN en het beste uit zichzelf te leren halen. Mijn kennis van het onderwijs is groot, divers en doorleefd; ik stond voor de klas, begeleid onderwijs stagiaires via Hogeschool de Kempel en ben actief lid van de ontwikkelgroep ‘samen opleiden’. Vanuit de opleiding schoolopleider heb ik meer zicht gekregen op de positie van de leerkracht in het dynamische onderwijssysteem. Deze kennis en ervaring zijn belangrijk wanneer ik leerkrachten coach. Een leerkracht die zichzelf goed kent en zich in balans voelt, is een leerkracht die het beste uit de kinderen haalt: emotioneel, sociaal en cognitief.

Want van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen!

Soms lukt je dat als (beginnende) leerkracht niet en raak je uit contact of balans, werk je steeds harder en bereik je toch niet wat je voor ogen had. Dan..

  • loopt de samenwerking met je duo of andere collega’s niet lekker; o ..verdwijnt er veel tijd in administratie en ander extra werk en zeg je uiteindelijk toch geen ‘nee’ tegen het teveel;
  • gaan collega’s, kinderen of ouders over je grenzen;
  • raakt je werk-privé balans verstoord door het vele werk en de stress die je ervan hebt. Wil jij hierin iets veranderen en het beste uit jezelf halen?