Ervaringen van cliënten

null


Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Recensies coaching

null

Martine

Ik heb de gesprekken met Hanneke als zeer prettig ervaren. Er was een fijne, open sfeer waardoor het direct vertrouwd voelde. Hanneke is een hele fijne coach en bovendien een warm persoon waardoor ik me op mijn gemak voelde en alles kon delen. Met de verschillende technieken die Hanneke heeft ingezet konden we snel tot de kern komen. Hanneke heeft me waardevolle inzichten gegeven, waardoor ik al meteen mooie stappen heb kunnen zetten.

Birgit

Hanneke is een prettige coach met een hele open houding. Ze gebruikt op een gepaste manier voorbeelden uit haar eigen leven, die het gevoel geven dat je er niet alleen voor staat met je eigen issues. Deze “luchtigheid” maakt dat ik mijn issues ook minder zwaar kan zien. Op een praktische, fijne manier reikt Hanneke je tools aan waar je daadwerkelijk iets aan hebt.

Bart

Hanneke is een heel open en eerlijk persoon, to the point en weet snel de vinger op de “zere” plek te leggen. Ik heb fijne gesprekken gehad met Hanneke en kan haar bij iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt Hanneke!

Antoinet

Hanneke is een topvrouw die heel goed weet waar ze je kan helpen. Ze is erg goed in haar vak en kan je de missende eindjes heel goed aangeven. Ze geeft je handvaten waar je echt iets mee kan en als je ervoor open staat je kijk op bepaalde dingen in positieve zin veranderen.

Aanyoung

Hanneke is begaan en gepassioneerd, professioneel en toegankelijk. Voor ons team zijn we een traject gestart met Hanneke als coach met als doel de communicatie te verbeteren en onze waardes als bedrijf te bewaken. Daarnaast worden onze teamleden individueel gecoacht door Hanneke om tot hun volle potentie te komen, omdat ik geloof dat de juiste mensen op de juiste plek dé sleutel tot succes is binnen een bedrijf. Wanneer Hanneke met ons werkt, geeft het energie en stof tot nadenken en verbetering voor iedereen binnen het team. Werken met Hanneke is leerzaam & inspirerend ; een vrouw met een missie.

Kim

Ik heb de afgelopen periode een coachingstraject gevolgd bij Hanneke. In het begin had ik hier geen behoefte aan want ik dacht dat het heel zwaar zou zijn. Tijdens het intakegesprek veranderden mijn gedachte. Vanaf moment 1 voelde het goed. Hanneke luistert goed en weet op professionele manier de diepgang in te gaan. Haar manier van werken zorgde bij mij ervoor dat ik meer inzicht kreeg in mijzelf en het vertrouwen kreeg om dingen aan te pakken. Tussen de afspraken door kon ik altijd contact opnemen met Hanneke. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

Wendy

Hanneke is rustig en luistert goed. Ze hoort goed wat erachter datgene zit wat gezegd wordt. Ze kiest de aanpak die past bij de situatie en is daar flexibel in. Ze stemt goed af. Ik kon vaak al direct iets doen met de opgedane kennis en inzichten. Haar feedback en complimenten zijn gemeend, al vond ik ze zelf soms moeilijk te geloven. Ik heb veel over mijzelf geleerd en kon dit direct toepassen in zowel mijn werk- als privésituatie.

Maartje

Hanneke heeft een prettige en uitnodigende houding. Ze stelt de juiste vragen die mij hielpen meer inzicht te krijgen in mezelf. Door verschillende werkvormen ben ik mij meer bewust geworden van wat er in mijn lichaam en geest gebeurt en met name wat ik ermee kan doen. De combinatie van werkvormen en gesprekken, praktische tips en huiswerkopdrachten gaven mij inzicht en vertrouwen. Ik ben gegroeid en had het niet kunnen doen zonder de professionele begeleiding van Hanneke.

Willem

Mijn werkgever, Wonderwall Studios, heeft mijn collega’s en mij medio 2018 de mogelijkheid geboden om enkele keren met Hanneke in gesprek te gaan. Het doel was om eenieder meer inzicht te geven in haar/zijn persoonlijkheid, sociale vaardigheden en de relatie hiervan met werk en omgeving.

Ik heb de gesprekken als zeer prettig en leerzaam ervaren: Hanneke is open, eerlijk en weet op een vertrouwde manier handvaten aan te reiken waarmee je aan de slag kan. Mensen die opzien tegen personal coaching kan ik geruststellen: het gaat er ontspannen aan toe en er mag zelfs gelachen worden! 😉
Tevens heeft Hanneke tijdens onze teamdag enkele activiteiten begeleid wat erg leuk was.