Ervaringen van cliënten

null


Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Recensies coaching

null

Kim

Ik heb de afgelopen periode een coachingstraject gevolgd bij Hanneke. In het begin had ik hier geen behoefte aan want ik dacht dat het heel zwaar zou zijn. Tijdens het intakegesprek veranderden mijn gedachte. Vanaf moment 1 voelde het goed. Hanneke luistert goed en weet op professionele manier de diepgang in te gaan. Haar manier van werken zorgde bij mij ervoor dat ik meer inzicht kreeg in mijzelf en het vertrouwen kreeg om dingen aan te pakken. Tussen de afspraken door kon ik altijd contact opnemen met Hanneke. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

Wendy

Hanneke is rustig en luistert goed. Ze hoort goed wat erachter datgene zit wat gezegd wordt. Ze kiest de aanpak die past bij de situatie en is daar flexibel in. Ze stemt goed af. Ik kon vaak al direct iets doen met de opgedane kennis en inzichten. Haar feedback en complimenten zijn gemeend, al vond ik ze zelf soms moeilijk te geloven. Ik heb veel over mijzelf geleerd en kon dit direct toepassen in zowel mijn werk- als privésituatie.

Maartje

Hanneke heeft een prettige en uitnodigende houding. Ze stelt de juiste vragen die mij hielpen meer inzicht te krijgen in mezelf. Door verschillende werkvormen ben ik mij meer bewust geworden van wat er in mijn lichaam en geest gebeurt en met name wat ik ermee kan doen. De combinatie van werkvormen en gesprekken, praktische tips en huiswerkopdrachten gaven mij inzicht en vertrouwen. Ik ben gegroeid en had het niet kunnen doen zonder de professionele begeleiding van Hanneke.

Willem

Mijn werkgever, Wonderwall Studios, heeft mijn collega’s en mij medio 2018 de mogelijkheid geboden om enkele keren met Hanneke in gesprek te gaan. Het doel was om eenieder meer inzicht te geven in haar/zijn persoonlijkheid, sociale vaardigheden en de relatie hiervan met werk en omgeving.

Ik heb de gesprekken als zeer prettig en leerzaam ervaren: Hanneke is open, eerlijk en weet op een vertrouwde manier handvaten aan te reiken waarmee je aan de slag kan. Mensen die opzien tegen personal coaching kan ik geruststellen: het gaat er ontspannen aan toe en er mag zelfs gelachen worden! 😉
Tevens heeft Hanneke tijdens onze teamdag enkele activiteiten begeleid wat erg leuk was.

Recensies van diverse Workshops en Trainingen

null

Je ziet dat je er zelf vol passie in zit, dat maakt het fijn om naar je te luisteren

Je weet mensen te inspireren om het beste uit ze naar boven te halen

Jouw omgang met de groep zorgt voor een open en veilige sfeer

Je straalt positiviteit, passie en kundigheid uit

Je geeft veel voorbeelden uit je eigen ervaring

De theorie wordt overzichtelijk en duidelijk gebracht

Je bent open en durft je kwetsbaar op te stellen

Inhoud is duidelijk en gestructureerd

Veel ruimte voor eigen inbreng